TIETOSUOJATIEDOT

www.divine-scandic.eu  Divine Scandic OÜ, rekisterikoodi 14839261. Suojaamme asiakkaiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Nämä tietosuojatiedot antavat katsauksen tavastamme kerätä ja käyttää tietoa. Divine Scandic OÜ varaa itselleen oikeuden muuttaa tietosuojatietoja yksipuolisesti varmistaakseen niiden lainmukaisuuden. Tietosuojatietojen uusin versio on kotisivulla aina saatavana.

KÄSITTEET

Henkilötietojen käsittely on kaikenlaista verkkosivuston käyttäjän (jatkossa nimellä käyttäjä) henkilötietojen suhteen suoritettavaa toimintaa – tietojen keräämistä, käsittelyä, korjaamista tai poistamista.

Käyttäjät ovat henkilöitä, jotka käyvät verkkosivulla, käyttävät palveluita tai toimittavat www.divine-scandic.eu:lle tietoja. Esimerkiksi artikkeleiden lukeminen, palveluiden tilaaminen tai sähköposti ja yhteyskaavakkeen kautta yhteyden ottaminen.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Divine-scandic.eu-henkilötietojen rekisterinpitäjä on Divine Scandic OÜ (rekisterinumero 14839261), joka sijaitsee Pähklimetsa tee 32, Saku, puh. +358453326625 ja sähköposti info@divine-scandic.eu

Divine Scandic OÜ välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsitelijälle Maksekeskus AS ja Pakipoint OÜ tavaroiden toimittamisesta.

Verkkosivua käyttäessään käyttäjä antaa suostumuksensa tietojensa käsittelyyn näiden tietosuojaehtojen mukaisesti.

Divine Scandic OÜ kerää verkkosivuston kautta seuraavia käyttäjien henkilötietoja seuraavassa kuvatuilla tavoilla:

  • käyttäjän sähköpostiosoite – käyttäjän liittyessä sähköpostilistiin tai lähettäessä sähköpostikirjeen;
  • käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite – käyttäjän lähettäessä yhteystietokaavakkeen;
  • verkkosivuston vierailutilasto – Google Analyticsin ja Facebook Pixelin avulla.
  • IP-osoitetta emme yhdistä henkilötietoihin.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Divine Scandic OÜ käyttää henkilötietoja:

  • palvelun tarjoamiseen, käyttäjälle, esimerkiksi sopimuksen solmimiseen ja täyttämiseen, yhteydenpitoon käyttäjään, laskujen lähettämiseen;
  • uusia artikkeleita, palveluita ja kampanjoita koskevien ilmoitusten lähettämiseen käyttäjän sähköpostiosoitteeseen, kuitenkin vain käyttäjän ennakolta antamasta suostumuksesta.

Divine Scandic OÜ käyttää verkkosivun vierailutilastoa sivuston käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja tehokkaampaan markkinointiin.

Käyttäjällä on koska tahansa oikeus kieltää henkilötietojensa käsittely, paitsi siinä tapauksessa, että se on tarpeen sopimuksesta seuraavan vaatimuksen täyttämiseen, ts. palvelun tarjoamiseen.

HENKILÖTIETOJEN TOIMITTAMINEN KOLMANSILLE HENKILÖILLE 

Divine Scandic OÜ julkistaa ja/tai toimittaa henkilötietoja kolmansille henkilöille, joilla on siihen laista, muusta lainsäädännöstä tai kansainvälisestä sopimuksesta seuraava oikeus, ja tarvittaessa myös seuraaville:

  • sähköpostiviestien toimittamis- ja hallinnointijärjestelmälle,
  • maksu-, IT-palveluiden jm. palveluiden tarjoajille
  • verkkosivuston käyttötilaston analyysille;
  • sosiaalisen median käytön ja sosiaalimedian tilaston analyysille,
  • kirjanpito-ohjelmiston käytölle.
  • Yhteistyökumppanille siinä laajuudessa, jota tarvitaan kuljetuspalvelun tarjoamiseen käyttäjälle.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA TURVALLISUUS

Divine Scandic OÜ säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin se on tavoitteen saavuttamiseksi tai lain mukaan tarpeen

Divine Scandic OÜ käyttää kaikkia kohtuullisia keinoja käsiteltävien henkilötietojen suojaamiseen. Pääsy henkilötietojen muuttamiseen ja käsittelyyn on vain siihen valtuutetuilla henkilöillä, ja kaikkien käyttäjien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisena tietona.

KÄYTTÄJÄN OIKEUDET

Käyttäjällä on koska tahansa oikeus:

  • ilmoittaa halustaan nähdä omat henkilötietonsa;
  • vaatia henkilötietojen korjaamista, täydentämistä tai laissa säädettyjen ehtojen mukaan poistamista;
  • vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista;
  • vaatia henkilötietojensa siirtämistä.

Oikeuksiensa käyttämiseksi käyttäjän tulee lähettää sähköpostiviesti sähköpostiosoitteeseen sales@divine-scandic.eu. Mikäli käyttäjä kuuluu Divine Scandic OÜ:n hallinnoimaan sähköpostilistiin, hän voi poistaa itsensä sähköpostilististä ja luopua jatkossa lähetettävistä kirjeistä sähköpostiviestin lopussa olevan linkin avulla.

Evästeiden käytön rajoittamiseksi käyttäjä voi tehdä asianmukaiset valinnat oman verkkoselaimensa säädöistä.

Mikäli käyttäjä katsoo, että hänen oikeuksiaan henkilötietojen käsittelyssä on rikottu, hänellä on oikeus ottaa yhteyttä Viron tietosuojaviranomaiseen (Andmekaitse Inspektsioon).

HENKILÖTIETOSUOJAN EHTOJEN MUUTTAMINEN

Divine Scandic OÜ varaa itselleen oikeuden muuttaa henkilötietosuojan ehtoja yksipuolisesti ja ennakkoon ilmoittamatta, tarkoituksenaan varmistaa se, että ne vastaavat lakeja. Henkilötietosuojaehtojen viimeisin versio on aina kotisivulla saatavana.

Kaikissa henkilötietosuojan ehtoihin ja tietojenkäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan meihin yhteyttä osoitteella info@divine-scandic.eu

TEKIJÄNOIKEUS

Mikäli toisin ei ole mainittu, on koko kotisivun sisällön tekijänoikeuksien haltija Divine scandic.eu. Tämä tarkoittaa, että sisällön käyttö missä tahansa muodossa (myös osittain) on sallittua vain Divine Scandic OÜ:n antamalla luvalla.

Jokaiseen kopioon tulee olla liitettynä tähän kotisivuun viittaava linkki.

Olemme aina valmiit vastaamaan tietosuojaehtoja ja tietojenkäsittelyä koskeviin lisäkysymyksiin ja pyydämme tällöin ottamaan meihin yhteyttä osoitteella sales@divine-scandic.eu

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.